Erhvervsrengøring

Rengøring af klinikker, hospitaler og laboratorier

Det er nødvendigt, at medicinsk rengøring er fri for bakterier og snavs. Vi leverer professionel rengøring af bygninger som klinikker, hospitaler, lægekontorer, medicinske bygninger og tandlæger. Her tilbyder Delfin Perfekt Service specialiserede rengøring, så dine patienter er sikre på deres pleje.

Indgange, lobbyer og venteværelser er din patients første billede af dine forretningsfaciliteter. Vi kan levere vores specialiserede professionelle rengøringstjenester for at sikre, at dine medicinske faciliteter rengøres og vedligeholdes korrekt. Vores service dækker hele Amager, Frederiksberg, Glostrup samt det meste af Storkøbenhavn.

 • Kontorrengøring

  Lad os tilpasse jeres kontorrengøring specifikt efter din virksomheds behov!

  Vi leverer en række rengøringstjenester, som sikrer, at alle vores klienter kan nyde et arbejdsmiljø, der er glitrende rent. Vores medarbejdere er meget opmærksomme på detaljer og trænes i at arbejde effektivt og grundigt hver gang for at sikre, at kundetilfredsheden opretholdes. Vores rengøringsservice er til overkommelige priser som kan tilpasses til alle størrelser, små eller store virksomheder og vi er tilgængelige dage og nætter inklusive weekender.

   

  Uanset størrelse, stil eller alder på dine kontorer, leverer vi en fremragende service, der afspejler dine egne høje standarder. Frem for alt sikrer vi konstant regelmæssig kommunikation og planlagt inspektion af alle vores samarbejdspartnere. Vi har opmærksomhed på alle detaljer, hvilket betyder total kundetilfredshed. Vi tilbyder også vagtmestertjenester og bygningsvedligeholdelse, hvilket giver din virksomhed bekvemmeligheden ved at indgå kontrakter med alt i alt for dine kommercielle rengørings- og vedligeholdelsesbehov.

 • Rengøring af institutioner

  Delfin Perfekt Service tilbyder en effektiv og pålidelig rengøring til alle typer institutioner.

  Vi indgår kontrakter med institutioner i alle størrelser. Vi garanterer en professionel og kvalitetssikret service.

  Vi forstår, at enhver institution er unik og har deres specifikke behov, så vi tager tid til at udarbejde et omfattende rengøringsprogram, der dækker ethvert aspekt af vores arbejde, inden vi begynder et nyt projekt.

 • Flytterengøring

  At flytte ind eller ud af et hjem er markeringen af en spændende overgang i livet, men det kan være en meget stressende tid. Der er så meget at tage sig af, med alt fra pakning til udsmykning af dit nye hjem og alt derimellem. En af de største smerter ved at flytte er at rengøre dit tidligere eller nye hus for at forberede det til salg eller den store indflytningsdag.

  At bevæge sig kan være stressende nok uden at bekymre sig om at skulle rydde op. Delfin Perfekt Service er her for at tage stresset ud. Den sidste ting, du vil bekymre dig om, er at skulle rense dit hjem eller din lejlighed og forberede det til de næste ejere eller lejere. Vi leverer grundige ind- og udflytning tjenester, som giver dig mulighed for at fokusere på det, der betyder mest - dit nye hjem.

 • Tæppe- og sofarensning

  Når du leder efter rengøring af tæpper eller sofaer i København, skal du ikke lede længere end hos Delfin Perfekt Service. De polstrede møbler i dit hjem som dine sofaer og stole bruger en masse og skal også rengøres, ligesom dine tæpper. Hvis du har kæledyr og børn, lider din polstring og skal rengøres endnu mere.

  Selvom snavs og pletter er uundgåelige i et hjem, behøver de ikke at være permanente.

 • Butiksrengøring

  Driver du en butik, og leder du efter et professionelt rengøringsselskab, der kan varetage din butiksrengøring? Så er du kommet til det rette sted.

  Giv dine kunder et godt førstehåndsindtryk af din butit

  Førstehåndsindtrykket er noget af det vigtigste, når man kommer ind i en butik. Er der rent og ryddeligt i butikken, giver det et indtryk af, at kvaliteten af varerne er i orden, og at det er et godt sted at handle. Er der omvendt tydeligt snavset og rodet, vil mange få et dårligt førstehåndsindtryk og finde en anden butik at købe deres varer i. Derfor spiller rengøringen en kæmpestor rolle, uanset hvilke varer du sælger.

  Vi tilbyder en skræddersyet butiksrengøring

  Vi ved, at der er meget stor forskel på butikker, og derfor tilbyder vi også en skræddersyet butiksrengøring, så du får en rengøringsløsning, der er tilpasset individuelt til lige netop dine behov og din butik.

  Vi kommer ud til en besigtigelse af dine butikslokaler og gennemgår dine ønsker og behov med dig, og på baggrund heraf sammensætter vi en grundig plan for, hvad der skal rengøres, hvor ofte og til hvilken pris.

  Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

 • Ejendomsservice

  Med vores ejendomsservice er du sikret en ren og velfungerende ejendom – såvel udendørs som indendørs – året rundt. Store ejendomme bliver slidt og tiltrækker snavs og skidt som meget få andre steder. 

  Vi sammensætter glædeligt en pakkeløsning, der passer til dine behov inden for ejendomsservice. 

  Lige meget hvad du ønsker, tilbyder vi konkurrencedygtige priser.

 • Snerydning og saltning

  DELFIN PERFEKT SERVICE UDFØRER SNERYDNING OG SALTNING I KØBENHAVN, I HOVEDSTADSOMRÅDET 

  Når sneen falder, skal der selvfølgelig foretages snerydning hurtigst muligt..  Grundejeren har pligt til at sørge for, at egne gangarealer er sikre at færdes på. Denne pligt gælder også arealer ud til offentlig vej – herunder fortove!

  Hos Delfin Perfekt Service har vi mange års erfaring med snerydning i København. Vi rykker ud og foretager glatførebekæmpelse, når der meldes om frost og sne, og vi sørger for snerydning, så beboere kan færdes trygt i gården og på fortovet.

 • Trappevask

  Effektivt rengøringsfirma til rene trapper

  Vi tilbyder engangs og regelmæssige rengøringsservice. Vores dedikerede team bruger brancheførende udstyr og miljøvenlige produkter til at fjerne stædige pletter og efterlade din ejendom glitrende ren.

  Leder du efter specialtrapperens i København? Hos Delfin Perfekt Service har vi rengjort kommunale og fællesarealer til lejligheder, rækkehuse og lejligheder i over 10 år. Vi tilbyder en komplet rengøringsservice til private og erhverskunder, hvor vi vasker alle trapper og landinger, støvvindueskarme og gelændre, fjerner spindelvev i hjørner og meget mere.

 • Håndværksrengøring

  Grundig og professionel håndværkerrengøring

  Skal du have besøg af håndværkere i din virksomhed, behøver du ikke at bekymre dig om, hvordan det ser ud, når de er færdige, og hvem der skal gøre rent – den klarer vi for dig.

  Vores opgave med håndværkerrengøring er at sikre orden efter savsmuld, byggerod og støvede overflader. Derfor er vi glædeligt med under hele processen. Vi tilbyder altså både rengøring, imens arbejdet står på, men også når opgaven er afsluttet.

  Vi er vant til at samarbejde med lederne på byggepladsen, så vi ikke står i vejen for håndværkerne.

  Vi er hurtige og effektive i vores måde at arbejde på. Du kan altså altid forvente et godt resultat, når vi gør rent for dig. Vi udarbejder altid en plan for rengøringen, som tager afsæt i en grundig forventningsafstemning med dig. På den måde sikrer vi, at håndværkerrengøringen opfylder dine ønsker og behov, så du kan blive tilfreds med resultatet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud